Bergen op Zoom

Streekomroep ZuidWest zendt voortaan ook uit via Delta en Caiway

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Meer mensen in de regio kunnen voortaan kijken en luisteren naar de programma’s van Streekomroep ZuidWest. We zijn binnenkort namelijk ook te ontvangen via de zenderaanbieders Delta en Caiway. ZuidWest TV en ZuidWest FM zijn vanaf 28 oktober beschikbaar voor hun abonnees met een glasvezelverbinding.

Door: Bianca van Vugt

Streekomroep ZuidWest in Bergen op Zoom breidt haar uitzendgebied uit. Vanaf 28 oktober zijn onze programma’s ook te zien en te horen bij de zenderaanbieders Delta en Caiway. Hierdoor kunnen vooral in de buitengebieden meer mensen ZuidWest TV en ZuidWest FM ontvangen. Tenminste, als ze een glasvezelverbinding hebben bij Delta of Caiway.

De tv-programma’s van ZuidWest zijn vanaf eind oktober te vinden op kanaal 12. Dat is hetzelfde bij Delta en Caiway. De radio heeft twee verschillende kanalen gekregen. Bij Delta vind je ZuidWest FM op kanaal 867 en bij Caiway zitten we op kanaal 971.

Natuurlijk kun je ZuidWest altijd lezen, bekijken en beluisteren via onze website www.zuidwesttv.nl. En ook via de zenderpakketten van KPN en Ziggo. Bij KPN kun je ons alleen ontvangen in Roosendaal, Bergen op Zoom en Woensdrecht. Maar bij Ziggo kunnen ook de inwoners van Steenbergen, Halderberge, Rucphen, Zundert en Moerdijk de programma’s van ZuidWest ontvangen.