Roosendaal

’t KROS in Roosendaal keert terug!

’t KROS was van 1978 tot 1986 ongekend populair © Collectie René Reijnders

Redactie Redactie

De vroeger o zo populaire Stichting Jongerensociëteit ’t KROS in Roosendaal organiseert een reünie. Oud-bezoekers en –medewerkers worden uitgenodigd om oude tijden weer te herleven. De reünie zal plaatsvinden op 18 mei 2019.

Binnen de kortste keren kwamen er vele reacties op het Facebook-evenement en werd het bericht volop gedeeld. Ook kregen de organisatoren – René Reijnders, Roland Vrenken, Marcel Schoones en Jos en Carola Lambregts – kregen veel positieve berichten over het organiseren voor een reünie van ’t KROS.

Populair

Van 1978 tot 1986 vormde Flintdijk 66 de nieuwe locatie van de Stichting Jongerensociëteit ’t KROS, nadat de brandweer de vorige locatie aan de Hofstraat had afgekeurd. Het bleek een voltreffer. Van heinde en ver togen middelbare scholieren naar de boerderij aan de Flintdijk, waar ook een lange stoet aan bands opgetreden heeft.

Aanmelden voor reünie

Aanmelden voor de reünie kan nog steeds. Via Facebook kan je jezelf aanwezig zetten op het evenement of een mail sturen naar [email protected] zorgt ervoor dat jij erbij bent.