Bergen op Zoom

‘t Rondje wordt ASPACT

Vincent Krijtenburg Vincent Krijtenburg

Nieuws uit het Fashion District Bergen op Zoom. Modezaak ’t Rondje wordt momenteel omgebouwd naar een nieuwe winkel van het merk ASPACT. Dat is goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar casual streetwear. Klanten van ’t Rondje hoeven niet te vrezen. Het assortiment van die winkel wordt samengevoegd met atelier Le Care, de zaak aan de overkant die van dezelfde eigenaars is.

Het zijn niet de sterkste van een soort die overleven en ook niet de intelligentste. Het zijn degene die zich het best op veranderingen aanpassen. Die tekst stond de afgelopen weken op het raam van modezaak ‘t Rondje in het centrum van Bergen op Zoom. “Vijftig jaar geleden opende ‘t Rondje haar deuren, in deze jaren hebben we vele transformaties doorgemaakt”, zegt Dave Koevermans die samen met zijn vrouw Charlotte drie zaken runt.

Streetwear

De coronatijd heeft ook voor het modekoppel veel stof doen opwaaien. “Hoewel het vervelend was dat we beperkt werden in het ondernemen, zoals we gewend waren, was het ook een periode van kansen waarin we hebben gekeken naar wat er anders kan en moet.” De herenzaak maakt plaats voor ASPACT. “ASPACT is een iconische lifestyle brand met trendy streetwear-elementen en ontworpen met hoogwaardige details en stoffen. De combinatie van streetwear en high-end invloeden zorgen voor een fantastische winkel ervaring”, zegt Koevermans.

Atelier le Carre

Een deel van de collectie en de stijlelementen van ‘t Rondje gaat naar hun zaak aan de overkant: Atelier le Carre (voorheen Gimbrere). “De bijzondere collectie van ‘t Rondje laten we blenden met het prachtige merkenpakket van Atelier le Carre. Waardoor we onze herenklanten een nog breder en uitgebreidere collectie kunnen laten zien. Een concept waarin we niet meer van de ene naar de andere winkel hoeven te hollen, waar we u rustig met alle kennis, service, passie en artikelen kunnen bedienen.”

De verbouwing is in volle gang. Naar verwachting gaat de nieuwe ASPACT-winkel in juni open.