Roosendaal

Tankstation Vijfhuizenberg in Roosendaal overvallen, politie zoekt dader

Het Shell-tankstation aan de Vijfhuizenberg werd dinsdagochtend overvallen. Bij de overval raakte niemand gewond. © Christian Traets Fotografie

Maarten Elst Maarten Elst

Het Shell-tankstation aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal is dinsdagochtend overvallen, zo meldt de politie. Het is vooralsnog niet duidelijk of de dader iets buit heeft kunnen maken. Bij de overval is naar verluidt niemand gewond geraakt. De politie zoekt naar een blanke man van begin twintig. Hij zou na de overval op de fiets ervandoor zijn gegaan en was geheel in het zwart gekleed.

Dinsdagmorgen maakte de politie melding van de overval op het Shell-tankstation aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal. De politie omschrijft de dader als een ‘blanke man van begin 20’. Volgens de politie ging hij er na de overval vandoor op een fiets. De jonge overvaller was geheel in het zwart gekleed. 

Update: Om 12.39 uur gaf de politie via sociale media aan dat de dader een tas van Albert Heijn bij zich zou hebben en, naast zijn zwarte kleding, een zwarte muts dragen bij zijn vlucht. Vooralsnog is de dader niet gevonden.

Meer informatie volgt.