Roosendaal

Thalita de Jong onderscheiden in Wall of Fame van JCC

Redactie Redactie

Thalita de Jong heeft een plek gekregen in de Wall of Fame van het Johan Cruyff College in Roosendaal. Student-sporters die in het afgelopen seizoen een fantastisch resultaat hebben geboekt in hun sport en daarnaast op school goed presteren, krijgen een plaats op de Wall of Fame.

Het is een mooi jaar geweest voor Thalita de Jong. Ze is namelijk wereldkampioen veldrijden geworden en daarnaast behaalde ze haar diploma op het Johan Cruyff College in Roosendaal. Vanwege deze prestaties verdiende zij een plek in de Wall of Fame van haar school.

Naast de onderscheiding van Thalita de Jong was er ook een moment om de kampioenen onder de student-sporters te huldigen. Directeur Herman Kruis sprak de kampioenen toe en stelden hen nog enkele vragen. Ze werden één voor één naar voren geroepen onder het toeziend oog van al hun medeleerlingen.

Voorafgaand aan de huldigingen werd er nog stilgestaan bij het overlijden van Johan Cruijff. Er werd een kort filmpje getoond met de opening van het college, die natuurlijk verricht werd door de eeuwige nummer 14. Daarna werd er nog een moment van stilte gehouden en is er een condoleanceregister geopend. Studenten en docenten kunnen hun herinneringen opschrijven of hun boodschap aan de familie opstellen. Het condoleanceregister wordt in mei overgedragen aan de familie Cruijff.

Bekijk hieronder de reportage:

{webpage_link type=video id=4297}