Bergen op Zoom

The MusiCompany presenteert de Legally Blonde Taxi

Redactie Redactie

De Bergse musicalvereniging The MusiCompany heeft in samenwerking met taxibedrijf Geers en RMT design een nieuw promotiemiddel: een Legally Blonde Taxi. Met daarbij een toffe actie. Eind juni voeren ze de swingende musical Legally Blonde op in theater de Maagd en je kunt er kaarten voor winnen!

 

Het is de combinatie van zang, dans en toneel aangevuld met de sprankeling van The MusiCompany, die zorgt voor een groeiende fanclub. Voor hun succes met de musical Wat Zien Ik?! in 2015 gooide deze lokale vereniging hoge ogen met The Wedding Singer die hen zelfs zes nominaties en een award opleverden bij de nationale Amateur Musical Awards. Met Legally Blonde blijft het niveau zeker hoog en het belooft een groot feest te worden.

Legally Blonde draait om Elle Woods. Alles gaat bij haar om mode, Vogue, hippe vriendinnen en haar grote liefde Warner. Als hij het uitmaakt omdat hij naast zijn rechtenstudie een vrouw met meer klasse zoekt, stort haar wereld in. Elle reist hem samen met haar chihuahua Bruiser achterna. Ze wordt onverwacht toegelaten tot Harvard en zet de hele campus op zijn kop. Zal ze van haar blonde imago afkomen en haar ex-vriendje terugwinnen?Nu de Legally Blonde Taxi een maandlang door de regio gaat rijden, blijft deze natuurlijk niet onopgemerkt. Er is een actie opgezet dat wanneer je de taxi ziet je er een foto van kan maken. De beste of leukste foto maakt kans op 2 vrijkaarten voor de musical die van 22 t/m 25 juni in theater De Maagd gaat spelen.