Roosendaal

Twee avonden achter elkaar inbraak bij Gall & Gall in Roosendaal

Foto: ©Christian Traets Fotografie

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Er is twee avonden achter elkaar ingebroken bij slijterij Gall & Gall in het Tolbergcentrum in Roosendaal. Beide keren zijn er flessen drank gestolen.

De eerste inbraak bij de Gall & Gall in het Tolbergcentrum was op maandagavond. De politie kreeg rond 22.30 uur een melding. Iemand had de winkelruit ingegooid met een baksteen. De inbreker ging er vandoor met twee flessen drank.

Meteen de avond daarna was het weer raak. En weer met een baksteen. Dinsdag ging de steen rond 22.00 uur door de winkelruit. De inbreker stal vijf flessen drank en twee kistjes met kleine flessen drank.

Getuigen gezocht

De politie vraagt of getuigen zich willen melden. Als je iets weet over de inbraak of de verdachten kun je bellen of een bericht sturen. Bellen kan via 0900-8844. Een bericht achterlaten kan via WhatsApp op nummer 06-12207006 of via het online tipformulier.

Anoniem informatie doorgeven kan ook: via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via de website van Meld Misdaad Anoniem. Het dossiernummer van deze inbraken is 2020-093846.