Roosendaal

Twee Roosendalers aangehouden voor uit de hand gelopen parkeerruzie

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

De politie heeft maandagochtend 2 mannen van 22 en 27 uit Roosendaal aangehouden die worden verdacht van poging tot doodslag op een 37-jarige plaatsgenoot. De politie heeft ook 3 woningen doorzocht. Daarbij zijn wapens en een flink geldbedrag in beslag genomen.

De 37-jarige Roosendaler kreeg op maandag 4 mei ruzie met een man over de manier waarop hij zijn auto had geparkeerd. De ruzie escaleerde, waarbij de man versterking inriep. Daarna werd het slachtoffer met de dood bedreigd en met een ijzeren buis op zijn hoofd geslagen. Hij verdedigde zich, waarna de 3 aanvallers er vandoor gingen.

Het slachtoffer werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Een 22-jarige verdachte werd ook voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Huiszoekingen

De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan. Maandagochtend zijn 2 mannen uit Roosendaal aangehouden. Ook werden op 3 adressen in Roosendaal huiszoekingen gedaan. Daarbij zijn een flink geldbedrag, een balletjespistool en een mogelijk vuurwapen in beslag genomen. De herkomst van het geld wordt onderzocht op witwassen.