Roosendaal

Twee verdachten aangehouden na steekincident in Roosendaal

Redactie Redactie

Zaterdagavond zijn op de Amethistdijk in Roosendaal twee mannen gewond geraakt bij een steekincident. De twee mannen, 17 en 23 jaar oud, zijn beiden aan hun verwondingen behandeld. Beide heren worden verdacht van betrokkenheid bij het steekincident. Op dit moment is de politie nog op zoek naar getuigen.

Zaterdag rond 18:00 uur merkte een vrouw op dat haar tuinpoort was opengetrapt. Ze besloot een paar jongens aan te spreken. De 23-jarige zoon van de vrouw mengde zich in het gesprek en dit liep uit de hand. Er ontstond een steekincident waarbij een 17-jarige jongen uit de groep en de zoon van de vrouw betrokken raakte. Beide mannen raakten gewond.

Poging doodslag

Het ambulancepersoneel kon de 23-jarige man ter plekke behandelen. De 17-jarige jongen moest in het ziekenhuis behandeld worden aan zijn verwondingen. De heren zijn na hun behandeling beiden aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

De politie is op zoek naar getuigen. Mocht je iets gezien hebben, dan kun je contact opnemen met de politie. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844 of via WhatsApp naar 0612207006. Je kunt ook annoniem bellen naar 0800-7000.