Wouwse Plantage

Uitslag van de carnavalsoptocht Wouwse Plantage

Redactie Redactie

De eerste carnavalsoptocht van Noord-Brabant vond dit jaar plaats in Wouwse Plantage. Op zaterdag 18 februari hebben in totaal 32 groepen deelgenomen aan deze optocht. 7 grote wagens, 2 middelgrote wagens, 8 grote groepen, 3 kleine groepen, 7 paren, 1 enkeling en 2 Boerkappelen.

De uitslagen waren als volgt. De enkeling was vanzelfsprekend, Boer Theo stond op plek 1. Bij de paren stonden Truus en Toos op 1, gevolgd door Peer en Wout en op plek 3 stond Duo Crisis. Bij de kleine groepen stonden De Moekes van de Vleet op plek 1, gevold door Te voete uit en op plaats 3 stond B.C. Martepinnen. De husvrouwkus stonden bij de categorie Grote Groepen op plaats 1, gevolgd door De Hoeliganzen op plaats 2 en op plaats 3 stond B.C. ‘t Mot Kunne.

Bij de kleine wagens stond B.C. De beste vriendeklup op plaats 1 en B.C. De Oliepompers op plaats 2. Bij de middelgrote wagens stond B.C. De Ko’Kus op plaats 1 en B.C. Witte Gei’t? op plaats 2. Van de categorie grote wagens stond B.C. De Boerkes op plek 1, gevolgd door B.C. Aktief en B.C. Hoevekestijn. De aanmoedigingsprijs was voor B.C. De Vleet en het meest carnavalesk waren dDe Hoeliganzen.

De winnaars van de kindercategorie waren Matthijs en Anouk van Overveld. Op plek 2 stond B.C. De beste vriendeklup en op plek 3 stond Duo Crisis.