Roosendaal

Vechtpartij midden op de A58 bij Roosendaal na botsing

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Twee vechtersbazen zijn met elkaar op de vuist gegaan midden op de A58 bij Roosendaal. Door de vechtpartij ontstond er een lange file. Beide heren zijn een proces verbaal rijker door het incident.

De auto’s van de twee mannen kwamen in botsing met elkaar bij de afslag Sint Willebrord. De voorste auto, met als bestuurder een 50-jarige man uit Baarle-Naussau, zou volgens verklaringen hebben geremd. Dit gebeurde nadat hij een auto van de weg probeerde te drukken. De auto die achter hem reed botste daarom tegen hem aan.

Vervolgens stap de bestuurder uit de voorste auto en begint hij op de ruit van de tweede auto te slaan. De bestuurder van die auto, een 21-jarige man uit Moerstraten, stapte ook uit en zou de andere bestuurder bij zijn keel hebben gegrepen. Toen begon de vechtpartij.

Proces verbaal

Meerdere getuigen hebben het incident bij de politie gemeld. Er ontstond een lange file. Beide mannen hebben een proces verbaal gekregen. Een officier van justitie neemt een besluit over de verdere afhandeling van de zaak.