Roosendaal

Veel meldingen en tips bij onderzoek naar dood Poolse vrouw

Foto: Christian Traets Fotografie

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Er hebben zich zaterdag heel wat mensen gemeld bij het passantenonderzoek in een park aan de Strausslaan. Op die plek is op 19 augustus het lichaam van een 44-jarige Poolse vrouw in de bosjes gevonden. Of de mensen die zich meldden bij het passantenonderzoek belangrijke informatie hebben voor de politie is nog niet duidelijk.

Het gaat om zo’n 25 mensen die zich bij de politie hebben gemeld. Er zijn tijdens het onderzoek een dertigtal voorbijgangers aangesproken, van een aantal zijn gegevens genoteerd. De politie denkt dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen, en er is ook al een 41-jarige Poolse man aangehouden.

De politie was ook op zoek naar twee specifieke getuigen: een vrouw met een wit hondje, en een man met een fiets die op een bankje zou hebben gezeten. Meerdere vrouwen met witte hondjes hebben zich gemeld als de mogelijke vrouw met een wit hondje. Er heeft zich nog niemand gemeld als mogelijke man met de fiets.

Ook online en via het telefoonnummer van de politie kwamen afgelopen weekend tips binnen: 15 stuks. De recherche gaat deze tips verder uitzoeken. En de passanten waarvan de gegevens zijn genoteerd worden binnenkort benaderd. Zij kunnen dan hun informatie met het onderzoeksteam delen.

Lees ook: Poolse vrouw lag dood in de bosjes, politie zoekt twee belangrijke getuigen Lees ook: Man (41) uit Polen opgepakt voor dood dakloze vrouw in Roosendaal Lees ook: Dode vrouw gevonden in bosjes langs fietspad in Roosendaal