Woensdrecht

Veel wegwerkzaamheden in gemeente Woensdrecht

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

In de gemeente Woensdrecht zijn deze week en volgende week veel wegen afgesloten. Dit komt door wegwerkzaamheden. Hier een overzicht van de geplande werkzaamheden.

Maandag zijn de werkzaamheden begonnen in de polder ten westen van Woensdrecht. De Van der Duijnspolderweg was tot woensdagmiddag afgesloten.

Het fietspad aan de Huijbergsebaan en Moerkantsebaan krijgt deze week een nieuwe deklaag. Er is bewust gekozen voor werkzaamheden in de voorjaarsvakantie, zodat naar school rijdende kinderen geen hinder ondervinden van de afsluiting.

De Onze Lieve Vrouwe ter Duinenlaan in Ossendrecht is tot vrijdagavond half 7 in beide richtingen afgesloten. Ook hier vanwege asfaltwerkzaamheden. Als laatste wordt er vrijdag nog gewerkt aan de Langeweg in Woensdrecht. Deze weg is van ’s ochtends tot ’s middags afgesloten.

Ook volgende week vinden er nog werkzaamheden plaats in de gemeente. Zo wordt de Westerstraat in Huijbergen aangepakt van 7 tot en met 11 maart. In Ossendrecht aan de Aanwas gaat de straat open wegens rioleringswerkzaamheden. Tot slot gaat ook de Bergsebaan in Huijbergen op de schop, dit van 9 tot 15 maart.