Roosendaal

Verlichting Nieuwe Markt Roosendaal moet zo snel mogelijk goed werken

Redactie Redactie

Twee weken geleden heeft de VLP vragen gesteld over de nieuw aangebrachte verlichting aan de Nieuwe Markt in Roosendaal. Wethouder Cees Lok heeft aangegeven het probleem zo snel mogelijk te willen oplossen.

 

 

 

Volgens de wethouder is de oorzaak van de storing niet het gevolg van de plaatsing van houten zitgedeelten. Dit werd gesuggereerd door de VLP. Lok legt de verantwoordelijkheid van de storing bij de aannemers. “De gemeente heeft niet gekregen wat ze heeft gevraagd. Omdat er op het plein gelijktijdig meerdere aannemers werkzaam zijn geweest, zijn zij samen verantwoordelijk voor het resultaat”, laat hij weten in zijn antwoord aan de VLP.

Fonteinen

Ook de verlichting van de fonteinen werkt niet baar behoren. “De leverantie van de betreffende Led’s vergde meer tijd dan verwacht. Er vindt op dit moment overleg plaats om deze Led’s in voorraad te nemen”, geeft Lok aan. De storing op het plein zal volgens de wethouder voor de intocht van Sinterklaas, op 17 november, verholpen moeten zijn. Over de verlichting van de fonteinen is verder nog niks bekend.