Roosendaal

Vernieuwde Albert Heijn aan Van Beethovenlaan is weer open

Medewerkster Cora ’t Jong, die al 33 jaar bij Albert Heijn werkt, knipte samen met supermarktmanager Rob van de Rijdt het lintje door | Foto: Albert Heijn, Martin Hols.

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

De Albert Heijn aan de Van Beethovenlaan in Roosendaal is na een verbouwing weer open voor klanten. De supermarkt is grondig aangepakt op het gebied van duurzaamheid. Zo hangt er nu overal ledverlichting, en gas wordt niet meer gebruikt. Dinsdagochtend is het vernieuwde gebouw geopend.

Het was de eer aan vaste medewerkster Cora ‘t Jong om de winkel te openen. Ze werkt al 33 jaar voor de supermarktketen. Cora opende de vernieuwde Albert Heijn samen met supermarktmanager Rob van de Rijdt.

“De opening was erg gezellig”, vertelt de supermarktmanager. Veel klanten waren naar de winkel aan de Van Beethovenlaan toegekomen. “Ze kwamen een kijkje nemen en reageerden erg enthousiast. We kregen veel positieve reacties.”

Naast de verduurzaming van het gebouw is er ook qua aanbod veel veranderd. Zo zijn er meer verspaketten en is het assortiment gekoeld fruit en verse sappen uitgebreid. Ook is het aantal zelfscankassa’s uitgebreid.