Bergen op Zoom

Vertel je dromen in de toekomstgesprekken in Bergen op Zoom

Redactie Redactie

De komende weken organiseert de gemeente Bergen op Zoom toekomstgesprekken. Iedereen die een droom heeft voor de toekomst kan aanschuiven bij dit gesprek. Er zijn geen beperkingen aan de dromen, alles kan en alles mag.

Deze dromen zijn informatie voor de politieke partijen in Bergen op Zoom. Zij kunnen de dromen meenemen in hun partijprogramma voor de gemeenteraadsverkiezing in 2018. Burgemeester Frank Petter opent op 21 maart 2017 het eerste toekomstgesprek. ”Als voorzitter van de gemeenteraad vind ik het belangrijk dat we het gesprek over de toekomst met de samenleving aangaan. Zeker in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 leveren de toekomstgesprekken waardevolle inzichten op. Politieke partijen kunnen bijna niet anders dan zeer serieus met deze inzichten om te gaan. Als ze slim zijn, nemen ze de dromen van al die Bergenaren op in hun verkiezingsprogramma’s” vertelt burgemeester Petter.

Aanmelden voor deze toekomstgesprekken kan op www.jouwtoekomstverhaal.nl. Hier kan je je aanmelden voor een van de gesprekken. Deze vallen op 21 en 22 maart en op 8, 11, 13, 19 of 21 april. Ook kan je op deze site je toekomstdroom delen.