Roosendaal

Vier verdachten aangehouden tijdens politieactie tegen georganiseerde drugshandel

Foto: Politie.nl

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Tijdens een politieactie tegen georganiseerde drugshandel met België, heeft de politie donderdagochtend vier verdachten aangehouden. Ook is er een grote hoeveelheid drugs in beslag genomen.

De verdachten zijn op verschillende plaatsen aangehouden. Eerst was er een inval aan de Bansingel in Oudenbosch. De politie had het vermoeden dat daar drugs werd verhandeld. Kort daarna hielden ze een 49-jarige man uit Oudenbosch aan. Tijdens de doorzoeking van het huis is bijna tien kilo hennep en ruim drie kilo hasj gevonden.

Nog drie verdachten

Er zijn nog drie anderen aangehouden, allemaal op verschillende plaatsen. Op de stok in Roosendaal is een 54-jarige Belg aan de kant gezet. In zijn auto lag een zak vol Hennep. Op de Plantagebaan in Wouw is een 52-jarige man uit Wouw aangehouden, ook hij had flink wat hennep in zijn auto liggen. Het gaat in totaal om 2,25 kilo wat bij beide verdachten uit de auto is gehaald. Als laatste is een man aangehouden op de Kade in Roosendaal. De auto van de 31-jarige verdachte, afkomstig uit Roosendaal, is in beslag genomen.

Alle vier de mannen zitten vast.