Geen regio geselecteerd

Vier West-Brabantse winnaars in Terras Top 100 2018

Raymon Mens Raymon Mens

De zomer is niet begonnen zonder de Terras Top 100. Ieder jaar zet vaksite Misset Horeca de honderd beste terrassen op een rij en dit jaar zijn maar liefst negen Brabantse terrassen in de prijzen gevallen. Daarvan liggen er ook nog eens vier in West-Brabant.

Het hoogst scorende terras was dit jaar van grandcafé ’t Gerecht in Heerenveen. Wat dichter bij huis treffen we Pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch uit Chaam, Hotel-Restaurant Thuis uit Dinteloord en restaurant Bij de Pastorijuit Hoogerheide aan.

Bij de Pastorij Hoogerheide op plaats 16

Opvallend is dat terrassen uit de gemeenten Roosendaal en Bergen op Zoom compleet ontbreken. In 2016 won Restaurant het Hooihuis uit Roosendaal nog de titel Beste terras van Nederland. Dit jaar zorgt restaurant Bij de Pastorij uit Hoogerheide voor een notering van onze streek in de top 20. Het restaurant staat op de zestiende plaats en wordt door de jury geprezen om de goed geklede medewerkers, goed advies en het vlot uitserveren van bestellingen. “Het terras is net aangelegd en het is nu al een feest om hier te vertoeven”, aldus de juryleden.

Andere noemenswaardige winnaars uit West-Brabant zijn Pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch uit Chaam op plaats 7 en Hotel-Restaurant Thuis uit Dinteloord op plaats 10. De volledige lijst is op de site van Misset Horeca te bekijken.