Roosendaal

Vijfde bevrijdingsconcert voor en door Roosendalers

Redactie Redactie

Dit jaar wordt door het comité ‘Herdenken en Vieren’ voor de vijfde keer het bevrijdingsconcert georganiseerd in de grote zaal van schouwburg De Kring in Roosendaal. Het concert zal plaatsvinden op donderdagavond 25 oktober om 20:00.

 

Bijzonder aan het concert is dat het gegeven wordt door en voor de Roosendalers. Harmonieorkest ‘Oranje’ uit Wouw, onder leiding van Pieter Vandermeiren, speelt een gevarieerd en passend programma ter nagedachtenis aan de bevrijding van de stad en de dorpen in de gemeente. Daarnaast is het concert te bezoeken voor slechts 3,75 euro per persoon. Iedereen krijgt daar een consumptie bij.

Veteranendag

Met het concert wordt tevens lokaal invulling gegeven aan de Veteranendag. Alle veteranen in de gemeente Roosendaal hebben inmiddels een uitnodiging voor dit concert gekregen. Daarbij heeft de gemeente gebruik gemaakt van het adressenbestand van het Veteraneninstituut. Na afloop van het concert is er nog een informeel samenzijn met muziek van ‘Squander Squad’. Er zijn nog kaarten te verkrijgen via www.dekringroosendaal.nl.