Hoogerheide

Vliegbasis en gemeente pakken uit met concert Luchtmachtorkest

Han Verbeem Han Verbeem

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, dat 70 jaar bestaat, geeft donderdag 14 oktober een zogeheten ‘relatieconcert’ in de sporthal van MFC Kloosterhof in Hoogerheide. Het concert is een gezamenlijk initiatief van de Vliegbasis en de gemeente Woensdrecht, en is bedoeld voor inwoners van de gemeente. Kaartjes voor het concert zijn verkrijgbaar aan de balie van het gemeentehuis.

Voor het eerst sinds de coronacrisis is er weer een publiek concert van de Luchtmacht. “Het relatieconcert is inmiddels meer dan een traditie en is elk jaar een feest om naar uit te zien”, zo meldt de organisatie. Het thema van het jubileumconcert, onder leiding van Patrick Crufs, is: ‘Meet The Orchestra’. Een bijzondere gastrol is weggelegd voor de landelijk bekende zanger Martin van der Starre.

  • Toegangskaarten kosten 2,00 euro per stuk en zijn af te halen bij MFC Kloosterhof in het gemeentehuis van Hoogerheide en bij de MFC’s in Huijbergen (De Kloek), Ossendrecht (Drieschaar) en Putte (De Biezen). Het concert is alleen toegankelijk op vertoon van een geldige QR-code (vaccinatiebewijs Covid-19) of een negatieve PCR-test.