Bergen op Zoom

Voedselbank Goed Ontmoet wil een mooie kerst voor iedereen

© Nationale Beeldbank

Redactie Redactie

Voedselbank Goed Ontmoet begint op 13 december met de jaarlijkse actie ‘Doe een boodschap voor een ander’. Met de actie vragen ze mensen bij hun dagelijkse boodschappen één of meer extra producten te kopen en deze te doneren aan de voedselbank. Zo kan Goed Ontmoet een voedselpakket samenstellen voor de mensen die het minder breed hebben.

Voedselbank Goed Ontmoet zet zich in voor huishoudens in West-Brabant die vanwege financiële problemen niet genoeg geld hebben voor het kopen van eten. De organisatie zal van 13 tot en met 24 december de inzamelingsactie houden. Door middel van deze actie hopen ze dat mensen voedsel doneren zodat mensen die het financieel wat minder hebben toch een ontspannen kerstfeest kunnen vieren met lekker eten.

In de standaard voedselpakketten van Goed Ontmoet zit onder andere pasta, soep en broodbeleg. De voedselbank hoopt de kerstpakketten aan te vullen met luxere producten waar de mensen een kerstgevoel bij krijgen.

Meedoen

Als je mee wilt doen met de actie kun je minimaal één extra product afrekenen bij de kassa in een van de 39 deelnemende supermarkten uit Halderberge, Steenbergen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Woensdrecht of Tholen. De voedselbank deelt flyers uit met daarin de houdbare producten waar zij het meest naar op zoek zijn. Als klant ben je ook vrij zelf iets te bedenken. Daarnaast is de voedselbank ook altijd blij met een financiële bijdrage. Je kunt doneren op rekeningnummer: NL78RABO0140241833 t.n.v. Stichting Goed Ontmoet.