Halsteren

Voorbereidingen nieuw seizoen zwembad De Melanen gestart

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

De schaatsers staan nog op het ijs maar de voorbereidingen voor een zonnig zomerseizoen zijn voor zwembad de Melanen in Halsteren al weer gestart. Op zondag 23 april gaat het bad weer open.

Dat zegt Walter van Krieken, manager van Zwembad De Schelp en De Melanen BV. “Ondanks het zeer matige weer in het afgelopen seizoen hebben we vele positieve reacties mogen ontvangen over onze manier van werken. De bezoekers hebben weer het gevoel dat het “hun” zwembad is. Daar bouwen we dus graag verder op door”.

Er is goed geluisterd naar de wensen van de bezoekers en met de Dorpsraad Halsteren, Stichting Behoud Zwembad de Melanen en de gemeente Bergen op Zoom is uitgebreid geëvalueerd. “Op basis daarvan gaan we komend seizoen iets minder ‘strak’ om met de temperatuur afhankelijke openingsuren. Zo kunnen we besluiten bij 19 gr C en weercijfer 8 toch langer open te zijn en bij 21 gr C met regen en onweer om 12.00 uur te sluiten. Iedere avond om 19.00 uur wordt de definitieve openstelling voor de dag daarop via de website gecommuniceerd.”

De voorverkoop van abonnementen start op 20 april. Het zwembad is dagelijks geopend van 10.00 tot 12.00 uur. Alle informatie voor komend seizoen is te vinden op www.demelanen.nl.