Roosendaal

Vrouw en man gewond bij gewelddadige beroving

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Bij een gewelddadige beroving in Roosendaal zijn maandagnacht een man en een vrouw gewond geraakt. Ze zijn waarschijnlijk geslagen met een slagwapen.

De man en de vrouw werden rond middernacht aangevallen door twee mannen. Dat gebeurde op de Rucphensebaan in Roosendaal. De politie denkt dat de vrouw is geslagen met een slagwapen. Ze is bewusteloos geraakt. De man probeerde de daders tegen te houden, maar is gevallen en werd geslagen. Ook hij raakte gewond en is samen met de vrouw naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe het nu met hen is.

Jonge mannen met sportief postuur

De daders zijn er met een tas vandoor gegaan in de richting van de Diamantdijk in Roosendaal. De politie heeft nog uitgebreid gezocht, maar heeft de mannen niet gevonden. Het gaat om 2 jonge mannen van ongeveer 1m85 lang. Ze hebben een sportief postuur. Ze droegen allebei een zwarte jas met bontkraag en een zwarte joggingbroek.

De politie vraagt of getuigen en mensen die denken de daders te kennen, zich willen melden. Dat kan door te bellen met 0900-8844 of te WhatsAppen via 06-12.20.70.06.