Roosendaal

Vrouw in Roosendaal mishandeld en beroofd van haar tas

Close-up van fluoriscerend geel politielogo op rug van agent

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

In Roosendaal is zaterdagavond een vrouw mishandeld en beroofd van haar tas. De vrouw liep rond 21.30 uur op de Markt. Daar werd ze beet gepakt, mishandeld en beroofd door een man die ze niet kende. Hij is op de fiets gevlucht.

Door: Bianca van Vugt

De politie is op zoek naar een balnke man van ongeveer 30 jaar oud. Op zaterdagavond heeft hij een vrouw mishandeld en beroofd in het centrum van Roosendaal. De vrouw liep rond 21.30 uur over de Markt in Roosendaal. Een man, die ze niet kende, pakte haar beet en mishandelde haar. Hij ging er vandoor met haar tas.

De man ging te voet in de richting van de Hendrik Gerard Dirckxstraat, in Roosendaal beter bekend als de HGD-straat). Daar stapte hij op een zwarte damesfiets, reed de Burgemeester Freijterslaan in en verdween uit het zicht. De dader is blank, ongeveer 30 jaar oud en heeft een slank postuur. Hij is ongeveer 1.85 meter lang en heeft een smal gezicht. Hij droeg een blauwe jas en een donkere pet.

De politie zoekt getuigen van de beroving en de mishandeling. Als je zaterdag rond 21.30 uur iets gezien hebt in de omgeving van de Markt in Roosendaal, kun je bellen met 0900-8844. Ook als je in de buurt woont en camerabeelden zou hebben, vraagt de politie of je contact wilt opnemen. Je kunt ook een tipformulier invullen onder vermelding van zaaknummer 2020235157.