Roosendaal

VVD wil bijgepraat worden over de uitbreiding van Leisurepark De Stok en het Designer Outletcenter

Foto: © Google Maps

Kitty Joachems Kitty Joachems

Het is al vaker onderwerp van gesprek geweest in de Roosendaalse gemeenteraad. De mogelijkheden die Leisurepark De Stok en het Designer Outletcenter bieden voor de gemeente in het algemeen en de stad Roosendaal in het bijzonder. VVD-raadsleden Sanneke Vermeulen en Kees Verstraten zijn benieuwd naar de huidige stand van zaken en vragen de portefeuillehouder, wethouder Cees Lok, om een update.

Door: Kitty Joachems

Volgens Vermeulen en Verstraten investeren betrokken ondernemers fors in de hoop binnen niet al te lange tijd 3 miljoen bezoekers te verwelkomen in het Leisurepark en Outletcenter. De vragenstellers baseren dit op gesprekken die de VVD regelmatig voert met deze ondernemers. Van de wethouder willen ze weten hoever de uitbreiding van McArthurGlen Designer Outlets inmiddels gevorderd is en in welke fase het uitbreidingsproces nu zit. “En wat betekent dat voor de gemeente en het Outletcentrum?”, schrijven Vermeulen en Verstraten.

Parkeerproblematiek

In hun vragen benoemen ze ook de parkeerproblematiek in het gebied. Hierover stelde de VVD eerder al vragen aan het college. De raadsleden vragen tot slot aan de wethouder wat zijn visie is op het intensiveren van een verbinding tussen het Leisurepark De Stok naar de binnenstad.