Roosendaal

Wapen van Roosendaal krijgt pop-up buurcafé D’r Neffe

Redactie Redactie

Maaike Matthijssen, eigenares van het Wapen van Roosendaal, opent vanaf volgende week zondag haar nieuwe pop-up café in Roosendaal.

Het nieuwe café komt naast het Wapen van Roosendaal te zitten en heeft daarom ook de naam D’r Neffe gekregen. Matthijssen wil de komende 14 maanden zoveel mogelijk feesten en partijen organiseren. Daarnaast wil ze ook live bands en theater neer gaan zetten. Ook wil ze met alle mooie en grote evenementen in Roosendaal open zijn. Onder andere het Tullepetaons Klûnen, carnaval en de Nationale Jeugdronde.

14 maanden open 

Het pop-up café blijft maar ruim een jaar open. Dit is de duur van het huurcontract. “Ik wil zelf kijken of ik 2 bedrijven kan ondernemen. 14 maanden is dan een hele mooie periode om dan te kijken en beslissen hoe ik dat door zou kunnen zetten,” zegt de eigenares van het café.

Haalbaarheid 

Matthijssen merkt dat haar passie heel goed verdeeld wordt over de twee cafés. “Ik denk dat het haalbaar is. We bouwen het daar op en blijven het bij het Wapen goed runnen.” Maaike vertelt dat haar personeel ook erg enthousiast is over het nieuwe café. “De eerste aanmeldingen voor feestjes zijn al binnengekomen.”

Opening café D’r Neffe

Klûnkaarthouders kunnen als eerste kennismaken met het nieuwe café D’r Neffe. Tijdens het Tullepetaons Klûnen in Roosendaal op zondag 26 januari kunnen kaarthouders hier een van de 15 stempels afhalen.