Bergen op Zoom

Weg afgesloten in Bergen op Zoom: groot onderhoud aan Olympialaan

Wegwerkzaamheden Olympialaan Bergen op Zoom

De wegwerkzaamheden worden in meerdere fases uitgevoerd.

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Er wordt momenteel groot onderhoud gepleegd aan de Olympialaan in Bergen op Zoom. Hierdoor zijn delen van de weg afgesloten. Het gaat om het gedeelte vanaf de rotonde Olympiaplein tot aan de Marathonstraat. De werkzaamheden zijn 3 juni gestart, en duren tot 27 september. Alle werkzaamheden worden in fases uitgevoerd.

Maandag 3 juni is de eerste fase van start gegaan. Hier wordt gewerkt aan het gedeelte vanaf de Marathonstraat tot aan de uitrit van het parkeerterrein van MOC. Deze fase duurt tot 12 juli. Het sportpark blijft gewoon bereikbaar.

De tweede fase start 12 augustus. Dan gaat het om het gedeelte vanaf de uitrit van het sportpark tot aan de rotonde Olympiaplein. In de weekenden en avonden is het sportpark gewoon bereikbaar, overdag dus niet.

Op donderdag 12 september wordt de bovenste laag van het asfalt aangebracht. Dit gebeurt op zowel de rijbaan als op de fietspaden, vanaf de Marathonstraat tot aan de rotonde Olympiaplein. De Olympialaan is dan afgesloten voor al het verkeer.

Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer omgeleid via de Rooseveltlaan. De gemeente benadrukt ook dat het werk afhankelijk is van de weersomstandigheden. Bij extreem slecht weer kan het dus uitlopen.