Roosendaal

WegWijs Roosendaal opent per 1 december haar deuren

Redactie Redactie

Inwoners van Roosendaal met ondersteuningsvragen kunnen vanaf 1 december terecht bij WegWijs Roosendaal. Het gemeentelijke Wmo-loket en het Centrum voor jeugd en Gezin, voorheen gevestigd op HetPunt, verhuisden al op 12 september naar de Dunantstraat 80. In december komen daar MEE West-Brabant en WijZijn Roosendaal bij. Samen vormen zij de nieuwe netwerkorganisatie WegWijs Roosendaal.

 

”Je kunt vanaf 1 december bij WegWijs Roosendaal rekenen op professionals die je onafhankelijk verder helpen naar ondersteuning die bij je past. De ene keer is dat lichte ondersteuning door de gemeente, MEE of WijZijn, andere keren is dat ondersteuning van een specialistische zorgaanbieder. Wat je vraag ook is, stel hem bij onze professionals en zij wijzen je de weg”, vertelt wethouder Corné van Poppel.

Inwoners kunnen terecht op www.wegwijsroosendaal.nl voor meer informatie en een doorverwijzing naar de dienstverlening van de gemeente, MEE West-Brabant en WijZijn Roosendaal. Op een later moment wordt de website ook vernieuwd met uitgebreide informatie die mensen helpt om hun weg te vinden in het aanbod in Roosendaal. Er is ook een animatie te vinden op de Facebook en Twitter kanalen van de gemeente. In deze animatie worden de veranderingen en de werkwijze van WegWijs Roosendaal worden toegelicht. De animatie is ook te vinden op het YouTube-kanaal van de gemeente Roosendaal.