Hoogerheide

Wensboom Lions Club staat weer in gemeentehuis Hoogerheide

De wensboom van de Lions Club staat traditiegetrouw weer in de hal van het gemeentehuis

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

De wensboom van Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier staat sinds dinsdag weer in de hal van het gemeentehuis in Hoogerheide. In de boom kunnen wensen worden opgehangen voor mensen die iets leuks hebben verdiend of een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Inwoners uit de gemeente Woensdrecht mogen tot vrijdag 3 januari de kerstklokken met wensen in de boom hangen. Persoonlijke gegevens kunnen op een apart formulier worden ingevuld en in een brievenbus worden gestopt naast de boom. Zo blijft de privacy gegarandeerd.

Speciale commissie

Een speciale commissie gaat vanaf 6 januari bekijken welke wensen in vervulling kunnen gaan. De Lions Club benadrukt dat een wens wel uitvoerbaar moet zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan om een dagje uit voor mensen die dat eens nodig hebben of een bos bloemen of een etentje voor vrijwilligers die dat verdiend hebben.

Iedereen die een wens heeft ingediend krijgt persoonlijk bericht van de Lions Club. Ook als de wens niet in vervulling gaat. Vorig jaar konden 18 van de 32 wensen worden gehonoreerd.