Bergen op Zoom

Whole Lotta Love daverend succes

Redactie Redactie

In Gebouw T vond zondag 18 september het speciale evenement Whole Lotta Love plaats. Tijdens het evenement is er €1609,09 opgehaald voor Wens Ambulance Brabant. Zij vervullen wensen voor mensen die terminaal ziek zijn.

Whole Lotta Love is bedacht door Rosel Geers. Haar vader is twee jaar geleden overleden aan beenmergkanker. ”Mijn vader had altijd graag The Woodstock Tribute Band in Gebouw T willen zien spelen, die wens hebben we nu als gezin met mijn moeder, broer en de hulp van lieve vrienden en familie in vervulling laten gaan”, vertelt Rosel. Het muziekfestival was georganiseerd ter ere van haar vader en ten gunste van de wensambulance.

Mensen werden met enthousiasme verwelkomt en er waren allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen. Zo werd er geschminkt, dromenvangers gemaakt en was er buiten een springkussen. Willem Jongeneelen was de DJ die het publiek opwarmde waarna Stones Duo Spider & the Fly een intiem optreden gaf. Na het optreden volgde een emotionele toespraak van Rosel ter ere van haar vader en werd er geproost.