Bergen op Zoom

Wie wordt de eerste VoorleesHeld van Het Markiezaat?

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

De VoorleesExpress en Bibliotheek Het Markiezaat gaan tijdens een voorleeswedstrijd voor volwassenen op zoek naar de eerste VoorleesHeld van het Markiezaat. De spannende wedstrijd wordt op zaterdag 26 januari gehouden in de bibliotheek van Bergen op Zoom.

Iedereen van 16 jaar en ouder die beschikt over superkrachten op het gebied van voorlezen kan meedoen. Deelnemers lezen tijdens de wedstrijd een fragment voor uit hun favoriete boek voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. De winnaar gaat met de titel VoorleesHeld 2019, een prachtige Voorleescape én de eeuwige roem naar huis.

De jury bepaalt wie de felbegeerde titel in de wacht weet te slepen. Wethouder Barry Jacobs van de gemeente Bergen op Zoom zit in ieder geval in de jury. De andere juryleden blijven nog even geheim.

Aanmelden

De voorleeswedstrijd wordt gehouden in het kader van de Nationale Voorleesdagen van 23 januari t/m 2 februari. VoorleesHelden kunnen zich aanmelden via [email protected]. Uiteraard zijn kinderen van 3 t/m 8 jaar welkom om te komen luisteren naar de VoorleesHelden in de dop.