Roosendaal

Wielertoppers van dit moment bij 37e Draai van de Kaai

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Nog maar zeven dagen en dan staat Roosendaal weer in het teken van de internationale profwielerronde van Roosendaal. Maandag 1 augustus wordt een prachtig rennersveld gepresenteerd tijdens de 37e Draai van de Kaai.

De organisatie van de Draai van de Kaai streeft er dit jaar naar om minimaal vijf nationale kampioenstruien te laten starten, waaronder nationaal kampioen Dylan Groenewegen. Naast deze topper wordt nog volop onderhandeld met Andre Greipel, Nicolas Roch en Bob Jungels. Topsprinters zoals Marcel Kittel en de Roosendaalse Moreno Hofland zullen niet ontbreken.

Ook de renners van de toekomst zullen aan de start verschijnen, zoals Koen Bouwman, Sjoerd van Ginneken, Brian van Goethem en Matthieu van der Poel.

Het veld van vrouwelijke rensters die tot nu toe zijn vastgelegd belooft een aantrekkelijke koers op te gaan leveren. Onder de rensters een mooie mix van Nederlandse toppers zoals de kersverse Nederlands kampioene Anouska Koster, Lucinda Brand, Roxanne Kneteman, Floortje Mackaij en natuurlijk Thalita de Jong.

Meer informatie over het koers- en entertainmentprogramma is te vinden op de website van de Draai van de Kaai; www.dedraai.nl.