Roosendaal

Winnaars kerstbomenactie in het zonnetje gezet

Redactie Redactie

De inzamelingsactie voor kerstbomen was weer een succes. Vele kinderen en volwassenen brachten bomen naar de verschillende locaties in de gemeente. In het T-Huis werden woensdag de prijswinnaars bekendgemaakt. Er waren bioscoopbonnen en koptelefoons te winnen. De hoofdprijs was een iPad. Die werd uitgereikt door wethouder Klaar Koenraad en Cees Hoogerland, manager services van Saver.

Het was een drukte van jewelste in het T-huis. Alle mensen die een prijs kregen waren uitgenodigd. Wethouder Klaar Koenraad vond het een mooi gezicht: “Het is goed om te zien dat er zoveel mensen hun bomen hebben ingeleverd. Er wordt ook wat goeds mee gedaan, want de ingeleverde bomen worden gecomposteerd.”

Prijzen

Er waren veel prijzen te winnen. Via een loting werd de winnaar gekozen. Het aantal ingeleverde bomen speelde geen rol. “Het ging ons niet perse om hoeveel bomen mensen ingeleverd hadden, maar meer om de gedachte erachter. Iedereen heeft meegeholpen. Anders zouden die bomen overal en nergens worden gedumpt”, aldus Koenraad. De winnaar, Teun, won de iPad. Koenraad: “Ik hoop dat hij er veel plezier aan gaat beleven.”