Bergen op Zoom

Withagen Attractieverhuur kan het beste verhuurbedrijf van Nederland worden

Stijn Nooijens Stijn Nooijens

Withagen Attractieverhuur Top Attracties uit Bergen op Zoom maakt kans om het beste verhuurbedrijf van Nederland te worden. Het bedrijf is namelijk gekozen door een vakjury, en zit nu bij de laatste vier. Daardoor maakt Withagen dus kans op de felbegeerde eerste plaats.

“We sprongen een gat in de lucht met zijn allen”, vertelt een vrolijke Wim Withagen. Samen met zijn vrouw Jacqueline runt hij al jaren het attractieverhuurbedrijf. “Wij verhuren attracties in de breedste zin van het woord, door de gehele Benelux. Waar je dan aan moet denken? Van Abraham- en Sarahpoppen tot grote attracties als een draaimolen.”

Wim en zijn personeel zitten eigenlijk nooit stil. “We maken ontzettend veel uren in de week. Het werk gaat eigenlijk altijd door.” De dagen op het bedrijf zien er iedere dag anders uit. “De meeste mensen zien ons eigenlijk alleen maar als de attracties mooi staan opgebouwd en wij staan te stralen, maar hier gaat heel wat werk aan vooraf.” Zo worden bijvoorbeeld iedere dag de spullen van Withagen gepoetst. “Die moeten gewoon blinken.”

Wat wij met z’n alle doen is écht topsport.

De telefoon van Wim staat naar zijn zeggen nooit uit. “Hij gaat zelfs mee als we op vakantie gaan, ook de laptop gaat dan mee.” Het werk gaat écht altijd door voor het ondernemende echtpaar.

Verkiezing

Het harde werken kan nu een mooie bekroning gaan krijgen. “Wat wij met z’n allen doen is écht topsport”, vertelt Wim. Dat hij nu met zijn bedrijf genomineerd is om het beste verhuurbedrijf te worden, maakt hem meer dan trots. “Ik ga nog wel proberen te slapen hoor, maar spannend vind ik het wel”, lacht de verhuurder.

Op 9 november zal bekend worden gemaakt of het Bergse bedrijf daadwerkelijk de titel mag gaan dragen van ‘Verhuurbedrijf van het jaar 2023’.