Hoogerheide

Woensdrechtse Promotieprijs 2020 wordt Waarderingsprijs

Illustratie: Pixabay

Han Verbeem Han Verbeem

Al jaren heeft de gemeente Woensdrecht de Promotieprijs, die traditioneel tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt toegekend aan een persoon of organisatie die het voorbije jaar heeft bijgedragen aan de bekendheid van de gemeente. Dit jaar gaat dat even anders: vanwege de Covid-19 pandemie komt er geen Promotieprijs, aldus burgemeester Steven Adriaansen, maar éénmalig een Woensdrecht Waarderingsprijs.

Door: Han Verbeem

De Promotieprijs is vanwege de huidige Covid 19-pandemie omgezet in een Waarderingsprijs, “omdat 2020 een heel moeilijk en bijzonder jaar is geworden”, aldus de burgemeester. Ook de bekende troffee -een plexiglazen kunstwerk- krijgt bij deze gelegenheid een ander uiterlijk.

Warme waardering

De éénmalig toe te kennen Waarderingsprijs moet volgens Adriaansen gezien worden als “een warme blijk van waardering voor een persoon, instelling, vereniging of bedrijf uit onze gemeente voor een bijzondere prestatie, innovatief initiatief of actie in deze moeilijke periode van Covid-19.” Inwoners van Woensdrecht kunnen zelf kandidaten voordragen voor de prijs: “Kent u een persoon, vereniging, instelling of bedrijf die mogelijk voor de Woensdrecht Waarderingsprijs 2020 in aanmerking komt… meld het dan bij de gemeente!”

  • Informatie over het aanmelden voor deze prijs en een inschrijfformulier kan worden verkregen via www.woensdrecht.nl/waarderingsprijs of bel met tel. 0164-611333. Aanmeldingen voor de waarderingsprijs dienen uiterlijk 4 december 2020 te worden ingediend via [email protected].