Bergen op Zoom

Woning op derde verdieping beschoten: kogel gevonden in slaapkamer

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Een flatwoning aan de Meidoornlaan in Bergen op Zoom is maandagnacht beschoten. Op de derde verdieping vloog er een kogel door het raam. De kogel is teruggevonden in de slaapkamer. Er raakte niemand gewond, maar de bewoners zijn hevig geschrokken.

Door: Bianca van Vugt

Bewoners van een flat aan de Meidoornlaan in Bergen op Zoom zijn maandagnacht wakker geschrokken door een harde knal. Het was rond 01.45 uur ’s nachts, toen er een kogel door het raam naar binnen vloog. Dat was op de derde verdieping. De kogel is later in de slaapkamer teruggevonden.

Er raakte niemand gewond, maar de bewoners zijn hevig geschrokken. De politie heeft nog geen idee wat het motief is van de schietpartij. Daarom zoekt ze getuigen en mensen die meer weten over het incident. Als buurtgenoten bewakingsbeelden hebben, dan hoopt de politie dat ze die af komen geven voor onderzoek.

Getuigen kunnen bellen met de politie op 0900-8844. Je kunt de politie ook een WhatsApp-bericht versturen via nummer 06-12.20.70.06. Als je liever anoniem blijft, kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Of vul online het tipformulier in. Het is bij alle manieren handig om het dossiernummer er bij te vermelden: 2020256186.