Geen regio geselecteerd

Zet jezelf in de kijker voor Cultuurprijs Roosendaal 2018

Benjamin mag niet vertellen hoe Tesla bij hem uit is gekomen.

Redactie Redactie

Ook dit jaar wordt er weer de Rabobank Cultuurprijs uitgereikt in de gemeente Roosendaal. Voor de Cultuurprijs komen personen, verenigingen of instellingen in aanmerking, die op cultureel of artistiek vlak een bijzondere prestatie met een ruime lokale herkenning in of voor Roosendaal leveren. Het doel van deze prijs is een zo groot mogelijk cultuurveld genomineerden te kiezen, waar uiteindelijk een winnaar uit komt.

De onafhankelijke jury, waarvan allen competenties hebben in het culturele veld, houdt alle activiteiten die te maken hebben met cultuur en artistiek gebied in de gaten. Er zijn voor de wedstrijd verschillende culturele categorieën vastgesteld. Je hebt bijvoorbeeld muziek, architectuur, theater, literatuur en nog vele anderen categorieën die de jury gaat beoordelen.

Met de beoordeling wordt er onder andere gekeken naar kwaliteit, onderscheidend vermogen en draagvlak. De uiteindelijke winnaar wordt zowel door de jury als het publiek bepaald.

Wil jij graag de jury tippen over de bijzondere culturele activiteiten in Roosendaal, Nispen, Wouw, Heerle en Moerstraten? Mail naar [email protected]