Roosendaal

Zeven mensen op heterdaad betrapt in hennepknipperij in Roosendaal

Foto: © Christian Traets Fotografie

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De politie heeft zondag in alle vroegte zeven mensen gearresteerd in een bedrijfspand aan de Gastelseweg in Roosendaal. Het gaat om drie vrouwen en vier mannen. Ze zijn op heterdaad betrapt, toen ze aan het werk waren in een hennepknipperij. Er lag ruim vijftien kilo hennep in het pand.

Door: Bianca van Vugt

Agenten zijn zondagochtend vroeg op een hennepknipperij gestuit in Roosendaal. De agenten waren op surveillance, toen ze rond 04.00 uur een sterke henneplucht roken bij een bedrijfspand aan de Gastelseweg. Samen met opgeroepen collega’s zijn ze het pand binnen gegaan. Er bleek een hennepknipperij in te zitten.

Er waren zeven mensen aan het werk in de knipperij. Ze zijn allemaal gearresteerd en in de cel gezet. Het gaat om drie vrouwen uit Bergen op Zoom van 24, 37 en 42 jaar oud. De andere vier waren mannen: eentje van 27 jaar oud uit Roosendaal, van 33 uit Hoeven, van 41 uit Mechelen en van 41 uit Antwerpen.

De agenten hebben het  bedrijfspand doorzocht. Ze vonden ruim vijftien kilo hennep. De drugs is in beslag genomen en vernietigd. Ook goederen die te maken hebben met de knipperij zijn in beslag genomen. Alle zeven verdachten zitten nog vast voor verder verhoor en onderzoek.