Roosendaal

Zeven Roosendalers winnen 225.000 euro bij Postcode Loterij

Nico en zijn vrouw Annie uit Roosendaal waren blij verrast met de cheque van 25.000 euro © Roy Beusker Fotografie

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Zeven bewoners van de Da Costaflat in Roosendaal zijn in de prijzen gevallen bij de Nationale Postcode Loterij. Zij mogen samen 225.000 euro verdelen.

De Da Costaflat in Roosendaal heeft postcode 4707 KM en tijdens de trekking is op die postcode de Straatprijs gevallen. De deelnemers werden afgelopen vrijdag verrast door Gaston Starreveld. Twee winnaars kregen 50.000 euro en vijf winnaars 25.000 euro. Onder de winnaars werd ook een auto verloot.

Blij verrast

Nico en zijn vrouw Annie zijn blij verrast: “Wat een geweldige verrassing deze prijs! Wij hebben in Las Vegas onlangs onze bruiloft opnieuw gevierd. We vinden deze stad fantastisch. Van het prijzengeld boeken we dan ook snel weer een reisje die kant op.”

De zusjes en tevens buren Marleen en Hannie vielen ook in de prijzen. Beide wonnen 25.000 euro, Hannie won daarnaast ook nog een gloednieuwe BMW. Van het prijzengeld gaan ze op vakantie naar het Zwarte Woud in Duitsland.

Weer prijs

Roosendaal viel twee weken geleden ook al in de prijzen. Op 1 januari van dit jaar viel de Buurt-Ton van de Postcode Loterij in de straat Panneboeter.

Lees ook: Buurt-Ton Postcode Loterij valt in Roosendaal