West-Brabant

Zondag minder busritten vanwege doorkomst Vuelta

Niek de Bruijn Niek de Bruijn

Aankomende zondag komt de Vuelta dwars door West-Brabant. ‘Streeklijnen krijgen dus met diverse omleidingen en rituitval te maken,’ aldus Arriva.

Vanwege de Ronde van Spanje past Arriva de busdiensten aan. Reizigers moeten daardoor rekening houden met een langere reistijd.

Geen stadslijnen

In Roosendaal rijden er tussen 14 en 17.30 uur geen stadslijnen. Lijn 312 naar Etten-Leur rijdt tussen 13.35 en 16.35 niet via Rucphen en St. Willebrord. Deze gaat rechtstreeks via de A58.

In Bergen op Zoom staat lijn 105 vijf uur stil. Reizigers die via Hoogerheide en Ossendrecht naar Putte willen, moeten er rekening mee houden dat de bus van 11.35 tot en met 16.35 uur niet rijdt.

Lijn 310 naar Rotterdam Zuidplein rijdt tussen 13 en 16 uur niet via Halsteren-Steenbergen en Dinteloord. Deze rijdt haar passagiers via de Burgemeester Wittelaan naar de A4, om hen af te zetten op de eindlocatie.

Arriva adviseert passagiers op zoek te gaan naar alternatief vervoer, als de busrit komt te vervallen. Kijk hier voor het complete overzicht.