Geen regio geselecteerd

Bootcamp Landelijke Missverkiezing in De Heen

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Een huldiging als Miss Beauty of the Netherlands bereik je niet alleen met je looks. Achttien prachtige jonge vrouwen zullen zich op zaterdag 29 juli in het zweet werken tijdens een ludieke bootcamp bij Akkermans leisure & golf in De Heen.

De achttien dames strijden om de felbegeerde titel Miss Teen of Miss Beauty of the Netherlands. De verschillende sportieve en ludieke activiteiten waarin de jonge vrouwen de strijd met elkaar aangaan vormen een onderdeel in het programma dat de winnaressen van de provinciale missverkiezingen volgen en deze groep voorbereidt op de landelijke missverkiezing. De voorbereiding bestaat naast de bootcamp onder meer uit media- en communicatietraining, sport- en voedingsadvies, een make over en natuurlijk ontbreken de fotoshoots niet.

De ervaring leert dat de missen elkaar tijdens deze dag pas echt goed leren kennen en ze gezellig loskomen. Wat wil je met onderdelen als bubbelvoetbal, waterslinger en tokkelen! Een nat pak halen de dames deze middag sowieso. De middag bij Akkermans weegt bovendien zwaar mee voor de verkiezing van Miss Sports, tijdens de landelijke finale.

De bootcamp vindt zaterdag 29 juli tussen 13.00 uur en 17.00 uur plaats bij Akkermans leisure & golf, Heense Molenweg 23 in De Heen.