Bergen op Zoom

A4 bij Bergen op Zoom komend weekend afgesloten

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Rijkswaterstaat gaat onderhoud uitvoeren aan snelweg A4 bij Bergen op Zoom. Hierdoor is een deel van de A4 afgesloten in het weekend van 29 maart tot en met 1 april.

De werkzaamheden aan de A4 zijn bij knooppunt Zoomland, in de richting van Halsteren naar Vlissingen. Dan is de snelweg dicht voor alle verkeer tussen oprit 27 Bergen op Zoom-Noord en afrit 29 Bergen op Zoom-Zuid.

Ook de verbindingsweg A4-A58 van Rotterdam naar Roosendaal is dan dicht bij knooppunt Zoomland. De afsluiting van de A4 begint vrijdag 29 maart om 21.00 uur en duurt tot 05.00 uur op maandagochtend 1 april.

Omleidingen

Automobilisten moeten rekening houden met omleidingen en extra reisstijd. Verkeer vanuit Rotterdam naar Zeeland wordt omgeleid via de A29 en de A15. Verkeer dat vanuit Rotterdam naar België wil kan het beste via de A16 rijden. Want het verkeer van de A29 wordt omgeleid via de A59, A17 en A58 naar de A16. De vertraging kan oplopen tot 30 minuten.

Slecht weer

Bij slecht weer gaan de onderhoudswerkzaamheden misschien niet door. Rijkswaterstaat maakt dan een nieuwe planning voor de afsluitingen. Meer informatie over wegwerkzaamheden zijn te vinden op de website van Rijkswaterstaat. En klachten over de werkzaamheden of de overlast kunnen gemeld worden via het gratis telefoonnummer 0800-8002.