Bergen op Zoom

Auto rijdt boom omver en belandt op zijkant bij ongeval in Bergen op Zoom

Foto: 112markiezaten.

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Bij een ongeval op de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom is woensdagmiddag een auto tegen een boom gereden en op zijn kant belandt. De bestuurder, een 45-jarige man uit Bergen op Zoom, kon de auto zelfstandig verlaten.

De auto kwam tegen een boom terecht, die door de klap afbrak. Ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse nagekeken en behandeld, hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek dat de man rondreed met een ongeldig rijbewijs. Daar heeft hij een proces-verbaal voor gekregen.

Een 14-jarig meisje op een fiets raakte op een haar na betrokken bij het ongeval. Door hard te remmen kon ze een botsing voorkomen. Wel was ze enorm geschrokken. Omstanders schoten gelijk te hulp. Ze stelden het meisje op haar gemak, hielpen de bestuurder en regelden het verkeer totdat de politie en ambulance ter plaatse waren.

Agenten hebben van zowel de bestuurder als van getuigen een verklaring opgenomen. Tijdens de afhandeling van het ongeluk was een rijstrook tijdelijk gestremd. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.