Bergen op Zoom

Bergs Cafetaria 7e plaats in Cafetaria Top 100

Dennis van de Merbel Dennis van de Merbel

Cafetaria “Het Strandhuys”, gelegen aan de Boulevard op de Bergse Plaat staat dit jaar op 7e plaats van de Cafetaria Top 100.

De cafetaria van Frank Roks en Rian Punt is nog maar drie jaar open en daarom is deze plaats bijzonder te noemen. Het Strandhuys onderscheid zich met andere cafetaria’s met verse en gezonde producten. Zo is er echte, eigen bereide friet, kan men er terecht voor een maaltijdsalade en kan er ook een bakje fairtrade koffie gedronken worden. Ook wordt er duurzame verpakkingen gebruikt, en is er voor de kinderen een speelhoek waar tijdens het wachten op de bestelling, ontdekt kan worden waar de friet vandaan komt. 

De Cafetaria Top 100 is een lijst die jaarlijks wordt uitgegeven door horecavakblad MissetHoreca. Hoewel Het Strandhuys zich de beste van West-Brabant mag noemen, kun je volgens Misset ook in Etten-Leur terecht voor een goede maaltijd, en cafetaria Family in Fijnaart is ook in de lijst te vinden. Voor de beste cafetaria van Nederland moet je een eind reizen: Alida’s Smulpaleis in Roden (Drenthe) is de nummer 1. 

http://www.missethoreca.nl/fastfood/artikel/2015/10/ranglijst-cafetaria-top-100-2015-2016-101225163

Foto: Frank en Rian zijn trots op hun 7e plaats.