Bergen op Zoom

BOV houdt audities voor nieuwe musical

Screenshot uit de trailer van BoV's nieuwe productie

Niek de Bruijn Niek de Bruijn

Stichting BOV zoekt nieuw talent, dat kan zingen, dansen en acteren. Na acht uitverkochte voorstellingen van Oliver! in theater De Maagd, houdt de Bergse musicalvereniging op zaterdag 4 juni weer audities.

Iedereen tussen de 18 en 45 jaar kan zich aanmelden om een plek op het toneel te bemachtigen. Gezien de huidige samenstelling van de groep, worden voornamelijk mannen aangespoord om auditie te doen.

“Een goede voorbereiding is een halve auditie,” aldus secretaris Ilse Mertens-Nefs. Auditanten moeten daarom één Nederlandstalig musicalnummer in hun stemsoort voorbereiden. Die voeren ze vervolgens in het Facilitair Bedrijf aan de Blokstallen op.

Aanmelden kan tot 28 mei, via [email protected]. Auditanten ontvangen na aanmelding een tijdsplanning. Ook volgt er aanvullende informatie over de voorbereiding en muzikale begeleiding tijdens de zangauditie. Vanaf september wordt er iedere maandagavond van 20 tot 22.30 uur gerepeteerd voor The Addams Family. Op woensdagavond wordt er op aanvraag gerepeteerd.

Lees ook: Griezelige opvolger voor BoV’s Oliver!