Bergen op Zoom

Chalet brandt uit op camping aan Struikheide in Bergen op Zoom

SONY DSC

Maarten Elst Maarten Elst

Een chalet op een camping aan de Struikheide in Bergen op Zoom is dinsdagmorgen volledig uitgebrand. De brandweer had het ontstane vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de chalet verloren is gegaan. Buurtbewoners lieten weten dat er metershoge vlammen te zien waren bij de brand. Volgens de politie was de chalet niet meer bewoond en werd het gebruikt als opslag.

Dinsdagmorgen kwam er een melding bij de brandweer binnen van een brand in Bergen op Zoom. De hulpdiensten kwamen al snel met meerdere voertuigen ter plaatse om het vuur te bestrijden. Buurtbewoners hebben de brandweer laten weten dat de ontstane brand al snel uitgroeide naar een brand met metershoge vlammen.

Onbewoonde chalet

De brandweer wist het vuur te blussen, maar kon niet voorkomen dat de chalet verloren is gegaan. Door de snelle ontdekking van de brand kon de brandweer voorkomen dat het vuur oversloeg naar een naastgelegen gebouw. De chalet was niet meer bewoond en werd gebruikt als opslag. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is vooralsnog niet bekend. Ook is het nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen.