Bergen op Zoom

Dit jaar geen Sportverkiezingen in Bergen op Zoom

Sportgala 2018

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De Sportcommissie Bergen op Zoom heeft besloten de Sportverkiezingen 2020 een jaar te verschuiven. De Sportverkiezingen staan nu gepland voor 10 december 2021.

Door de coronacrisis liggen sportwedstrijden overal ter wereld stil. “En het ziet er niet naar uit dat deze snel hervat kunnen worden,” laat de Sportcommisie Bergen op Zoom weten. Daarom is er voor gekozen de Sportverkiezingen een jaar over te slaan. “Met pijn in het hart heeft de Sportcommissie daarom besloten om de Sportverkiezingen van 2020 niet door te laten gaan. Maar niet getreurd, de editie van 2021 staat al wel gereserveerd op 10 december 2021 en we hopen er dan een extra mooie editie van te maken!”

De Sportcommissie gaat meteen door met het organiseren van de verkiezingen, ook al zijn ze dan pas eind volgend jaar. “De komende tijd zal de commissie gaan brainstormen over de editie van 2021 en we houden iedereen graag op de hoogte. We rekenen op uw begrip en alle ideeën voor de volgende editie zijn welkom.” Meer informatie vind je op de website van de Sportverkiezingen Bergen op Zoom.