Ossendrecht

Doorkomst Roparun Ossendrecht tweede bij verkiezing Roparunnerstad

Het comité krijgt 22.500 euro en mag dit verdelen onder goede doelen in de gemeente Woensdrecht op het gebied van palliatieve zorg © CDRO/Facebook

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Het Comité Doorkomst Roparun Ossendrecht is tweede geworden bij de verkiezing Roparunnerstad 2018. Het Belgische Zele pakte de eerste prijs. Het comité krijgt 22.500 euro en mag dit verdelen onder goede doelen in de gemeente Woensdrecht op het gebied van palliatieve zorg.

Het is voor de tiende keer dat Ossendrecht op de tweede plaats eindigt. Het dorp pakte overigens ook al acht keer de eerste plaats. Het comité mocht vrijdagavond tijdens de Doelenavond van de Roparun de cheque in ontvangst nemen. “We hebben dus weer 22.500 euro opgehaald om in de gemeente Woensdrecht aan paliatieve zorg te besteden en daar zijn we heel blij mee. Onze welgemeende felicitaties gaan uit naar de winnaar van dit jaar: het Belgische Zele.”

Volgend jaar maakt het comité bekend hoe ze het geld gaat verdelen. De cheques worden net voor de start van de Roparun 2019 uitgereikt bij verpleeghuis Mariahove in Ossendrecht.