Bergen op Zoom

Drie nieuwe afleveringen voor Vastenavendpodcast

Foto: Mottes Ore (Facebook)

Hans-Jorg van Broekhoven Hans-Jorg van Broekhoven

Bergenaren Joris Withagen en Koen Vos maken al weer enige jaren een podcastserie over Vastenavend. Ze nodige gasten uit die komen vertellen over hoe zij het feest ervaren maar kijken ook terug op hun eigen belevenissen. Dit jaar komen er drie afleveringen bij. En er zit nog een verrassing aan te komen…

Mottes Ore, heet de podcast. Voor wie het Bergs niet machtig is: Moet je eens horen. In 2020 begonnen de makers ermee en voor dit jaar is inmiddels de eerste nieuwe editie toegevoegd. Hierin komt Jeroen van Wijk aan het woord, die onder meer vertelt over zijn tijd als prins van het Krabbegat. Andere gasten die nog aan bod komen zijn Jules Besling (muzikant, onder meer bij dweilband Wa Summe Nou Ebbe) en boerinneke Charlotte Verdult.

Extraatje

De eerste nieuwe aflevering staat al online en wordt volgens de makers goed beluisterd. Op 2 en 9 februari worden de andere twee aan de serie toegevoegd. Wie er graag beeld bij heeft kan ook op Youtube terecht. En dan is er nog dat geheimzinnige ‘extraatje’ waar Koen en Jos nog weinig over kwijt willen. Het wordt “iets waar iedereen zich voor op kan geven”. Wie erachter wil komen wat dat is, zal het duo moeten volgen via de socials, Spotify of Youtube.