Roosendaal

Droger vat vlam in Kamperfoelieflat in Roosendaal

Een droger heeft vlam gevat in de Kamperfoelieflat in Roosendaal. De bewoner kwam met de schrik vrij. © Christian Traets

Maarten Elst Maarten Elst

Een bewoner van de Kamperfoelieflat is in de nacht van woensdag op donderdag met de schrik vrij gekomen na een woningbrand. In het appartement op de derde verdieping van de Kamperfoelieflat vatte een droger vlam. De brandweer heeft de brandende droger op de galerij gezet en vervolgens geblust. Nadat de brandweer de droger had geblust, is het overgegaan op het ventileren van de woning. De bewoner van het appartement is met de schrik vrijgekomen en is uit voorzorg nagekeken door ambulancemedewerkers.

Het incident gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag. Een droger vatte vlam in een woning op de derde verdieping van de Kamperfoelieflat. Niet veel later arriveerde de brandweer om de brand te blussen. De brandende droger is op de galerij gezet en geblust. Direct daarna heeft de brandweer de woning geventileerd. Ook een naastgelegen appartement aan de Kamperfoelieflat is uit voorzorg nagekeken.

Met de schrik vrij

De inwoner is met de schrik vrijgekomen. Uit voorzorg is de Roosendaler nagekeken door het aanwezige ambulancepersoneel. De man hoefde niet naar het ziekenhuis.